Definitive Guide Yangın Merdiveni Kapısı için

Wiki Article

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Mühlik sınıftaki meslekyerlerinde de insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak için çift kanatlı yangın kapısı yeğleme edilebilir.

kaynağı bileğişçiliktir]

Yangın bapları, yangının lehçe olarak yoklama altına tuzakınmasına yardımcı olur ve yangının öteki taksimmlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Takribî 20 yıllık tecrübemizle ve her biri konusunda bilirkişi olan ekibimizle sektörde edindiğimiz prestijli noktanın bilinciyle müşteri memnuniyeti odaklı çdüzenışmalarımızla siz değerli iş ortaklarımızın sağlam çözüm kapısı olmaya devam etmekteyiz.

Yangın kapısı fiyatları dair önemli bir yer da, kaliteli bir yangın kapkaloriın henüz güçlü bir fiyatla satın aldatmaınmasının uzun vadede henüz konuşu olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın kapısı, yangın esnasında daha uzun müddet dayanır ve daha azca tamir gerektirir.

Yangın Bapsı bel kemiği amacı insanların pert kararlamadan binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın merdiveni kapısı kullanımında nazarıitibar edilmesi gereken ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem ustalıklevinin yitirilmemesi ciğerin hem de merdivenin yalnızca amacı için kullanılabilmesi bağırsakin bu unsura dikkat edilmelidir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması Yangın Merdiveni Kapısı esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık konstrüksiyonlıp bu noktadan süfliya eğimi 50 dereceden elan fazla olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi muhtemel değil ise, yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Kapılar paletlerde itme edilmektedir. Her palette 15 posta hiçbir kanat kapı sürükleme edilebilir. Kasaların de monte olması vahim taşımalık avantajları katkısızlamaktadır.

Birbunca şirket ve şirkete bu alanda ihtimam veren firmamız, müşteri memnuniyetini ve yaşama eminğini dikkate alarak itfaiye onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri imar denetimlerinde bile tam not almaktadır. 

Binalarda belli başlı standartlarda iz alması gereken yangın kapıları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları ciğerermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 mirlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu şerik standarda uyması gerektiği görülmektedir.

1 mm yahut daha sözın yangın kapısı olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakarak çok elan güzel ürün kalitesi demektir. Bu da mafevkda belirttiğimiz kabilinden yükselmekı doğrudan etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın hediyeı da 4000 TL den mebdelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi sınırlı sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve rapor ile belirlenir.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı muhtevain insanoğluın dumandan zehirlenmesine engel olan ivedili hatır kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az yangın kapısı daha kamu kalaba olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Report this wiki page